Omtaler / Feedback

Read what our trainees have to say about bioSPIRE, the project they have been working on and about getting practical experience at BIO!

Jon Tomas Magnusson – project #5

Last modified on 2018-05-22 07:22:38 GMT. 0 comments. Top.

I’m a student from Barcelona staying in Bergen for a year and working on a bioSPIRE project has been one of the highlights of my Erasmus+ experience.

It has given me the opportunity to work in an area of biology which I’ve never worked on before, studying sponge biodiversity and measuring spicules.

I would recommend anyone that has the time to join one of the many different projects, as you will learn a lot and it will help if you want to have a career in science.

Also, everyone I’ve met here has been helpful and kind, so you will be working in the perfect environment while you learn.

 

Jon, 23

Project #5

 

 


Sofie Gjærløw – project #6

Last modified on 2018-06-04 11:56:59 GMT. 0 comments. Top.

Jeg syns det har vært morsomt og lærerikt! Likte spesielt godt at professorer og forskere kom inn og viste oss bilder og lærte oss forskjellige ting. Har visst i mange år at jeg vil bli marinbiolog så syns dette var en fin erfaring. Jeg vil anbefale biospire til andre jeg studerer med, og vil gjerne bli med på flere prosjekter.

 
Sofie

Project #6

 

 


Ingrid Katrine Kregnes – project #6

Last modified on 2018-06-04 11:56:34 GMT. 0 comments. Top.

Jeg har hatt det helt supert under dette prosjektet. Det har vært veldig gøy og lærerikt, og tiden har flydd. Jeg vil definitivt anbefale andre å bli med på det samme prosjektet, og vil anbefale alle å bruke biospire til å finne andre type prosjekter. Jeg er veldig glad jeg ble med på prosjektet, da dette har åpnet øynene mine for fiskeribiologi.
Vi fikk god oppfølging og det har vært gøy å få se hva dataene vi samler inn blir brukt til. Kunne veldig gjerne tenkt meg å bli med på flere prosjekter, og kommer til å holde øynene åpne for prosjekter på biospire framover. Dette har virkelig gitt en forsmak på hva jeg kan jobbe som innen biologi, og jeg gleder meg til å kunne velge retning og fag selv.
 
Ingrid

Project #6

 

 


Guri Brandal

Last modified on 2018-06-04 11:58:05 GMT. 0 comments. Top.

Vi har kost oss masse på lab med biospire!
Det har vært spennende å få være med og gjøre noe utenom pensum (men fortsatt relevant til pensum!), der vi ikke føler karakterpresset mens vi lærer.
Christel har vært kjempegrei og hjulpet oss og vist oss spennende litteratur om faget. Vi har også fått sett nærmere på otolittene og fått en liten smak på hva de driver med på Biologen.
 
Guri

Project #6

 

 


Print Friendly, PDF & Email

This content last updated June 4, 2018 @ 14:00